7 orașe cu adevărat speciale pe care nu vei regreta dacă le vizitezi

Să vezi întreaga lume este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru dezvoltarea ta, așa că ți-am pregătit un top cu 7 orașe cu adevărat speciale pe care trebuie să le vizitezi, transmite stiridinmoldova.md.

Să călătorești este mai simplu ca oricând, existând în prezent numeroase companii de zbor, posilitatea de a locui atât la hotel, cât și în casele unor localnici, așadar este de înțeles că a devenit o pasiune pentru aproape orice persoană.

Dacă ți se pare că ai văzut deja cele mai importante destinații turistice, îți prezentăm 7 orașe cu adevărat speciale pe care nu vei regreta dacă le vizitezi.

1. Rotterdam, Olanda

Rotterdam este al doilea oraș ca mărime din Olanda, iar muzeele și porturile te vor cuceri. Este un oraș încărcat de istorie, cu o arhitectură modernă, spectaculoasă. În plus, vei găsi și distracție de noapte și zone de shopping.

2. Matera, Italia

Acest oraș, cunoscut și sub numele de „orașul de piatră” este unic și cu adevărat spectaculos deoarece o mulțime de peșteri au fost transformate în hoteluri și case. Deși are un trecut întunecat, Matera este un oraș ce trebuie explorat.

3. Smögen, Suedia

Smögen este unul dintre cele mai populare orașe din Suedia pe timpul verii, fiind un loc în care te vei putea bucura de un peisaj spectaculos. Numeroasele baruri și restaurante îți vor face vacanța și mai plăcută, iar dacă vrei să explorezi mai mult natura, munții din zonă sunt perfecți pentru expediții.

4. Mostar, Bosnia și Herțegovina

Dacă nu vrei să pleci foarte departe, Mostar este destinația perfectă pentru o scurtă vacanță. Vei descoperi un oraș cu un trecut întunecat, pe care localnicii încearcă să-l uite. Podul reconstruit, numit Stari Most, este o atracție importantă, iar peisajul pe care îl vei găsi aici este cu siguranță spectaculos.

5. Chefchaouen, Maroc

Chefchaouen, Orașul Albastru, este așezat la poalele munților Rif. Străzile acestui oraș sunt pline de case cu acoperișuri roșii și clădiri albastre, de aici provenind și numele sub care este des asociat. Aici vei găsi o atmosferă specială, fiind o destinație potrivită atât pentru aventură, cât și pentru explorarea unei noi culturi.

6. Provincia Sichuan, China

Sichuan este o provincia din China unde se află Marele Buddha din Leshan, Această statuie a fost sculptată în munte în secolul al VIII-lea și este una dintre cele mai mari astfel de sculpturi din întreaga lume. Trebuie să ajungi aici pentru a vedea acest obiectiv turistic.

7. Mauritius

Mauritius este o țară insulară din Oceanul Indian, ce oferă un peisaj impresionant. Apele albastre, cristaline vor face ca vacanța ta să fie perfectă. Plajele sunt perfecte și pentru cei care vor să practice sporturi nautice și, dacă îți dorești să vizitezi mai multe, vei descoperi numeroase clădiri istorice și obiective turistice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.