50 Cent şi Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită

Rapperul american 50 Cent şi cântăreaţa Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită în cadrul unui festival la care Nicki Minaj a renunţat să participe evocând sprijinul său pentru drepturile femeilor, au declarat miercuri organizatorii, transmite stiridinmoldva.md cu referire la AFP.

“Wow, wow, wow, 50 Cent va cânta live la Jeddah World Fest!”, au declarat pe Twitter organizatorii festivalului care se va desfăşura începând de joi timp de aproape o lună la Jeddah, în vestul acestui regat ultraconservator.

Participarea artistei americane Janet Jackson a fost, de asemenea, confirmată. “Aşteptăm cu nerăbdare să vedem această celebritate incredibilă în Jeddah!”, au precizat organizatorii tot pe Twitter.

Pe de altă parte, rapperiţa americană Nicki Minaj a anunţat pe 9 iulie că şi-a anulat recitalul pe care plănuia să-l dea la Jeddah, citând “sprijinul” său pentru drepturile femeilor, comunitatea LGBTQ şi libertatea de exprimare.

Anunţarea concertului vedetei, cunoscută pentru piesele sale provocatoare şi videoclipurile în care apare îmbrăcată sumar, stârnise un val de reacţii pe reţelele de socializare din partea celor mai conservatori saudiţi.

Potrivit unor mass-media din Arabia Saudită, printre care şi ziarul pro-guvernamental Okaz, anularea concertului ar fi fost decisă de autorităţi deoarece acesta ar fi fost contrar “obiceiurilor şi valorilor” locale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.