155 de eroi vor alerga la maratonul #RunfirChildren

155 de eroi vor alerga la maratonul #RunfirChildren. Aceștia vor susține copiii din orfelinate, oferindu-le șansa să se întoarcă acasă! Timp de 6 săptămîni fiecare alergător Run for Children a avut posibilitatea să se antreneze gratuit cu unul din cei mai buni sportivi de la noi. Tot pentru ei, echipa de la CCF Moldova a pregătit doze de energie, gustări, răcoritoare, încurajare și susținere constantă, transmite stiridinmoldova.md.

Conform tradiției, cu o seeară înainte de eveniment, alergătorii sunt invitați la Pasta Party ca să-și ia doza necesară de carbohidranți pentru cursa de a adoua zi.

Special pentru echipa „Run for Children”, CCF Moldova are grijă să aducă ce-i cei mai buni bucătari din oraș. Așa că, anul acesta, bucătarii de la Gastrobar vor vrăji incredientele, ca să gătească cea mai gustoasă, cea mai savuroasă pasta din Chișinău! Zeci de kilograme de pasta vor fi împărțite cu alergătorii Run for Children.

CCF Moldova le aduce sincere mulțumiri prietenilor care i-au ajutat să organizeze Pasta Party 2019: Gastrobar, Donuts Coffee și Purcari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.