Unii consilieri nu au votat pentru procurarea a 100 de autobuze la sugestia lui Ion Ceban

Unii consilieri au recunoscut că nu au vrut să vrut să voteze, în martie, proiectul cu privire la procurarea a celor 100 de autobuze deoarece a venit din primarului general, Ion Ceban. Cel puțin asta spune consilierul PUN, Corneliu Pântea.

„Eu am venit aici cu decizia fermă să votez aceasta proiect de decizie. Acum 2 luni am votat contra, pentru că nu am vrut ca meritele sa fie a lui Ivan Ceban,” a declarat Pântea.

În replică, Ion Ceban a punctat că acest proiect nu este pentru el, dar pentru cetățeni. „Această problemă poate fi și mai complicată și trebuie să fie rezolvată până la 1 septembrie. Atunci elevii și studenții vin în capitală și vor circula intensiv cu transportul public. Orice tergiversare în acest proiect este aprofundarea acestei probleme. Eu nu vreau ca lucrurile să stea foarte prost. Cu toată sinceritatea nu văd nimic cu caracter politic”, a punctat edilul capitalei.

Amintim că în martie curent, primarul Ion Ceban a propus procurarea de autobuze, însă CMC a refuzat oferta. Edilul capitalei a catalogat acest fapt ca fiind interese politice din partea unor fracțiuni din CMC.

Precizăm că municipalitatea are nevoie de 200 de autobuze noi, 25 de troleibuze articulate și 30 nearticulate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.