Astăzi îndrăgita interpretă Sofia Rotaru împlinește 72 de ani

Astăzi, îndrăgita interpretă împlinește 72 de ani. Pe lângă cariera sa strălucită pe care a reușit să și-o construiască în timp, Sofia Rotaru a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de soțul ei – Anatolii Evdokimenko, transmite stiridinmoldova.md.

Cei doi au fost împreună 34 de ani. Căsnicia lor a fost simbioza perfectă dintre iubire, loialitate și succes.

Povestea despre cum Anatolii Evdokimenko s-a îndrăgostit de Sofia Rotaru, văzând-o pe coperta unei reviste nu este ficțiune, ci purul adevăr. Sofia, pe atunci în vârstă de 17 ani, câștigase un concurs, iar drept urmare, a apărut pe acea copertă.

Sofia Rotaru devenea din ce în ce mai cunoscută, atât în țările sovietice, cât și în afara lor. Aceasta se bucură de mare popularitate și mergea cu drag în turnee alături de ansamblul „Червона рута”.

Sofia Rotaru a trecut cu greu peste decesul soțului pe care l-a iubit o viață și alături de care a avut un destin cum nu se poate mai frumos. Cântăreața nu a apărut câteva luni în public.

Când a revenit pe scenă, a făcut-o spectaculos, cu o serie de noi piese dedicate soțului.

Deja de mulți ani Sofia Rotaru trăiește singură, oferă foarte rar concerte și preferă să petreacă timpul alături de copiii și nepoții pe care-i iubește enorm de mult și-i susține în toate.

La 72 de ani, artista e o femeie împlinită, iar anii parcă trec pe lângă ea. Aceasta arată la fel de bine ca și acum 20 de ani, ia dragostea publicului pentru ea este într-o continuă creștere.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.