Voronin spune că PAS vrea la guvernare pentru a ascunde adevărul despre furtul miliardului

Unul din motivele pentru care PAS vrea să ajungă la guvernare după 11 iulie, este acela de a ascunde urmele celor implicați în frauda din sistemul financiar bancar. Despre aceasta a anunțat președintele PCRM, Vladimir Voronin, invitat la un post local de televiziune.

”PAS luptă din răsputeri să câștige aceste alegeri, pentru ca nimeni, niciodată să nu afle adevărul despre cum a fost furat miliardul, la cine se află acest miliard, etc. Pentru că dacă se va schimba puterea, dacă se va instala o guvernare normală, atunci pământul le va arde sub picioare și ei vor răspunde pentru tot”, a declarat liderul PCRM.  

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a prezentat, miercuri, în cadrul unui briefing, documente și înregistrări video prin care se confirmă participarea fruntașilor PAS și a Maiei Sandu la toate etapele producerii furtului miliardului. Frauda a fost facilitată de mai multe legi care au fost votate de guvernele pro-europene și din care a făcut parte și Maia Sandu. Actualul președinte și camaradul său Igor Grosu au votat și pentru acordarea unui credit de stat de 14 miliarde de lei băncilor lichidate, pe care cetățenii trebuie să-l întoarcă în sumă de 25 de miliarde de lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.