Voronin: PCRM a înaintat 30% din numărul total de candidați la funcția de deputat

PCRM și PSRM și-au consolidat forțele în cadrul Blocului electoral al comuniștilor și socialiștilor, candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, din dragostea față de țară, a declarat Vladimir Voronin, în această seară, la emisiunea Moldova în Director de la Moldova 1.

Liderul comunist a reiterat că unele forțe politice de la Chișinău militează pentru pierderea statalității și independenței Republicii Moldova, iar din acest motiv comuniștii și socialiștii au dat la o parte toate supărările și au decis să se implice împreună în această campanie electorală, pentru a nu lăsa țara sub influența intereselor străine.

Voronin a mai spus că este nemulțumit de faptul că președintele Maia Sandu a dispus trimiterea unui contigent de militari la cele mai recente exerciții militare sub egida NATO.

Ce ține de formarea listei electorale, liderul comunist a spus că partidul pe care îl conduce a înaintat 30% din numărul total de candidați la funcția de deputat.

Amintim că Blocul electoral PCRM-PSRM va fi cu numărul 6 în buletinul de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.