Voronin confirmă, plecarea deputaților Pro Moldova din PDM, este “mâna lui Plahotniuc”

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, consideră că în spatele celor șase foști membri PDM, care au părăsit formațiunea, stă Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută la Pro TV. Mai mult, Voronin nu exclude că și alți membri PDM vor ieși din partid.

„Eu cred că ori aș vrea să fie așa, dar se vor mai rupe și alții, nu puțini. Nu mă bucură acest lucru, dar este o răzbunare la ceea ce au făcut ei cu noi. Au săpat groapa cuiva, acum să ajungă ei în ea. Eu vreau să cred că Vladimir Plahotniuc mai are instrumente pentru a rupe câțiva deputați de lângă Pavel Filip”, a spus Vladimir Voronin.

Anterior, liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că înainte de a anunțat despre plecarea din PDM, el l-a sunat pe nașul său, Vlad Plahotniuc.

Totodată, președintele PDM, Pavel Filip, a declarat că în spatele celor șase ar sta tandemul Plahotniuc – Șor și că fiecare deputat din grupul Pro Moldova primește lunar câte cinci mii de euro. Filip a lăsat să se înțeleagă că acești bani vin din Israel, de la Ilan Șor, principalul acuzat în furtul bancar.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.