Vladimir Socor în atenționează pe Năstase: dl Candu lasă impresia că va oferi voturile grupării Pro Moldova, pentru a aduce Platforma DA la putere

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este pe punctul de a cădea într-o capcană întinsă de grupul Pro Moldova, care îi alimentează impresia că ar putea ajunge în curând la guvernare. De această părere este analistul politic Vladimir Socor, într-un interviu pentru Europa Liberă.

„Din punct de vedere tactic, procedural, nu văd aritmetica voturilor în parlament pentru așa ceva, iar din punct de vedere strategic, nu văd o echipă care ar putea să îndeplinească ceea ce promite dl Andrei Năstase. Dl Candu încearcă să-l ademenească pe dl Năstase în această capcană, oferindu-i – cel puțin, așa lasă impresia dl Candu – dlui Năstase voturile grupării Pro Moldova, pentru a aduce Platforma DA la putere”, susține Vladimir Socor.

„Dacă dl Năstase dorește să se lase atras în această capcană, să vedem ce se va întâmpla, dar pentru mine problema strategică e mult mai importantă decât problema tacticilor operative de zi cu zi.”, mai spune analistul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.