Vladimir Ambros, care a marcat golul de onoare în meciul cu Franţa a primit 100 de mii de lei din partea Fundației „Edelweiss”

Atacantul naţionalei Moldovei de fotbal, Vladimir Ambros, care a marcat golul de onoare în meciul cu Franţa, a fost premiat cu suma de 100 de mii de lei de către fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„Vladimir Ambros și-a câștigat săptămâna trecută aplauzele tuturor moldovenilor prin determinarea cu care a luptat până în ultima secundă. Golul marcat în poarta Franței a fost pentru noi dovada că echipa națională este una cu jucători ambițioși, care merită susținerea noastră. Voucherul de 100.000 de lei, din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a ajuns astăzi la Vladimir Ambros. Îi urăm cât mai multe meciuri frumoase și reușite pe teren!”, se conţine întrun comunicat al Fundaţiei Edelweiss.

Amintim că selecţionala Moldovei a cedat în faţa campionilor mondiali cu scorul de 1:4. Vladimir Ambros a reușit să marcheze primul și unicul gol pentru naționala Moldovei din acest meci.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.