Viorel Badea a declarat că: PSRM-ACUM nu ar trebui să-şi înşele alegătorii

O eventuală coaliție în Parlament între Partidul Socialiştilor din republica Moldova şi blocul politic ACUM este una contra firii. Senatorul român Viorel Badea a declarat, în cadrul unei emsiuni televizate, că aceste două formaţiuni nu ar trebui să-şi înşele alegătorii, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Mie mi s-ar părea o coaliție contra firii. Fiecare dintre aceste partide a intrat în Parlament cu niște programe. Nu s-a discutat niciodată o coaliție între aceste partide cu viziuni contrare. În cazul în care ar coaliza, cele două partide, fiecare ar înșela așteptările alegătorilor. O guvernare minoritară, care pare destul de îndepărtată ca realizare, ar putea să funcționeze, dar în condițiile actuale de la Chișinău sunt extrem de sceptic în ceea ce privește coalizarea oricăror dintre cele trei formațiuni care au un cuvânt de spus în Parlament”, a declarat Viorel Badea..

În opinia sa, o astfel de coaliţie ar putea fi tratată cu mult scepticim de parteneri externi şi ar duce la dispariţia blocui ACUM ca entitate politică.

„Orice tip de coalizare cu Guvernul socialiștilor pentru ACUM ar duce la dispariția blocului”, a mai spus Badea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.