Video // Un chat secret al negocierilor dintre ACUM-PSRM a devenit viral pe Internet

Un chat secret al negocierilor Maiei Sandu și Andrei Năstase cu PSRM a devenit viral pe Internet. Autorii parodiei iau în zeflemea relațiile tensionate dintre liderii PAS și PPDA, dar și dorința lor de a deține funcții înalte în stat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Andrei, dar de ce chatul este în limba rusă? Noi doar vorbim româna. E adevărat, vorbim româna, dar ne gândum la bani. Apropo, știi cum se descifrează ACUM? (Ah, Cât de Uimitoare este Moscova)», se conține întrun fragment al dialogului dintre Sandu și Năstase.

Ulterior, în chat sunt incluși jurnaliștii și socialiștii, însă jurnaliștii sunt imediat excluși, făcându-se aluzie la netransparența discuțiilor dintre ACUM și PSRM. La întrebarea scialiștilor de ce a exclus jurnaliștii din chat Năstase răspunde scurt: Ei mă provoacă! Iar la întrebarea de ce chatul e închis, Sandu și Năstase zâmbesc sarcastic.

Apoi protagoniștii negocierilor încep să vorbească despre funcții. La întrebarea ce funcții și-ar dori, Sandu și Năstase spun că vor să fie speaker și prim-ministru.

Iar la întrebarea PSRM ce funcții le revin socialiștilor, Andrei Năstase le-o taie scurt: Veți dicta condiții când veți avea cele mai puține voturiÎn cele din urmă, PSRM îl face pe Andrei Năstase administrator de chat, iar ultimul răspunde entuziasmat: Slujesc Rusiei!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.