VIDEO // Renato Usatîi, plimbat cu sania prin Bălți!

În timp ce Renato Usatîi se află din nou într-o vacanță exotică, mai mulți tineri reprezentanți ai unui partid politic, au decis să-l aducă forțat pe liderul Partidului Nostru la primărie, acasă, scrie sinteza.org

Aceștia au atașat un tablou cu poza liderului de la Bălți și au început să-l plimbe pe drumurile pline de gropi din Bălți.

”Văzând că nu prea se practică munca la primărie, noi ne luăm angajamentul să întoarcem primarul înapoi la primărie. Ajunge cu atâta odihnă. Primăria are nevoie de primar. Cetățenii au încredințat deja al doilea mandat, este al șaselea an, dar lucrurile din păcate nu s-au mișcat din loc. Așa că luăm această inițiativă ca o acțiune de protest cu scop nobil și aș vrea să vă invit pe toți virtual. Ne luăm angajamentul să întoarcem înapoi primarul la primărie. Dacă o lună în urmă a fost plecat la vânătoarea de rechini, de o săptămână observ la primărie că tot vânează maimuțe, dar Bălți a fost lăsat de izbândă. În fiecare dimineață, stațiile de troleibuze sunt arhipline. Cu pandemia scăpată de scub control, troleibuzele întârzie, riscul infectării e mare, dar primarul se odihnește”, a declarat organizatorul protestului.

La final, acesta a declarat că atâta timp cât nu se face nimic și nu se muncește la primărie, ei solicită să aducă primarul înapoi la primărie pentru că au nevoie de el. Acesta a mai menționat că în Bălți este o mizerie totală și au nevoie de un primar competent pentru a conduce municipiul Bălți.

Pe tot parcursul acestui filmuleț video, Renato Usatîi a fost tras de mașina partidului politic pe o săniuță, iar după zâmbetul de pe portretul edilului de Bălți, se vede că i-a plăcut plimbarea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.