VIDEO // Reacția internauților după o emisiune cu Maia Sandu: Descendență directă din comsomolul sovietic

Ultimele prestații ale candidatului PAS, Maia Sandu, la emisiunile TV au stârnit critici dure la adresa politicianului. Astfel, după ce Sandu a fost invitată la emisiunea „Cutia neagră” cu Mariana Rață de la TV8, internauții au constatat că lidera PAS nu are răspunsuri concrete la cele mai simple întrebări.

„Eu nu o mai pot urmări. Nimic concret, fraze generale peste care trebuie să trec, ca sa aștept să aud ceva esențial. Această „mâncare” lâncedă ne-o toacă de când s-a făcut prezentă pe ecrane. Tot așteptând, schimb canalul”, a scris Galina Banaru.

Mesajul Galinei Banaru a fost susținut de alți moldoveni. „Am înțeles promisiunea importantă a Maiei Sandu. Dacă vrem să ieșim din mocirlă să o alegem pe ea. Dar nu am înțeles cum va efectua ieșirea din mocirlă. Și nu ne-a asigurat că nu ne bagă în altă mocirlă și mai profundă”, spune Anna Vovc.

Agapia Butuc este de părerea că Maia Sandu este o „descendentă directă din comsomolul sovietic”, iar Valia Clim a rămas indignată după ce Maia Sandu s-a declarat luptătoare.

„Tu ai luptat? Ți-ai luat geanta și ai plecat ! Coaliții, kozacioci, incompetență, minciuni, ipocrizii”, scrie Clim.

„După ce a coalizat cu PSRM sub oblăduirea lui Kozak, să te dai luptătoare împotriva acestui sistem corupt până în măduva oaselor și să te dai modestă – asta da, performanță”, a scris Victoria Minzel.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.