VIDEO // Oamenii i-au mulțumit șefului statului pentru că a fost un președinte al tuturor

Cine dacă nu cetățenii țării sunt cei care pot da o notă obiectivă activității președintelui Igor Dodon pentru cei patru ani de mandat. Oamenii i-au mulțumit șefului statului pentru că a fost un președinte al tuturor, un președinte al poporului și care a reușit să facă față cu brio multor provocări.

„În timpul mandatului său, relația cu Rusia a fost una bună. Este bine. Pensiile nu au fost rele, au fost dublate compensațiile, iar recent a fost acceptat statutul limbii ruse. Cine știe cum va fi Maia Sandu… După declarațiile ei de până acum, relația cu Rusia va fi mai rea. Vom avea o viață mai grea.”

„În principiu, nu a fost un președinte rău. A avut grijă de pensii, a deschis calea spre Rusia. După părerea mea, nu a afectat relația cu țările vecine, chiar dacă toți strigă că a făcut asta. El a fost neutru.”

„Desigur, au fost îndemnizații și pentru pensionari, și pentru copii, și pentru veterani, vedeți că se repară drumurile în orașul Chișinău, trotuarele… Altă chestiune e că mai mult partidele de opoziție au făcut politică.”

„Pensionarilor le-a dat câte 700 de lei, acum o să le ofere, la Paști , câte 900 de lei și e bun, dar o să vedem mai departe… Nu știu cum o să fie cu Maia Sandu. Igor Dodon are relații cu toți.”

„Majoritatea localnicilor din blocul meu sunt pensionari și toți îl laudă foarte mult.”

„Totuși, el s-a străduit să facă lucruri bune pentru oameni.”

„Eu aș spune că a făcut niște lucruri bune. De exemplu, pe timp de pandemie, s-a menținut o stabilitate. Da, sigur, nu fiecare a putut să primească orice ajutor din partea statului, dar, oricum, a fost stabilitate.”

„Eu cred că a muncit bine, mai ales, că a avut și piedici mari în timpul mandatului, făcute de partidele de opoziție. Și vreau să zic că, pe timp de pandemie, și-a făcut munca cu demnitate. Pensiile ni le-a mărit, au fost date la timp, și compensații au primit pensionarii. Îi doresc noului președinte să fie atent la nevoile oamenilor, nu la conflictele între partide, pe noi asta nu ne interesează!”

„Pensiile le-amajorat, construcția străzilor a fost începută. Multe lucruri bune a făcut, pentru copii, în primul rând. El îi iubește, pentru că are și și el copii. Eu cred că el a fost un bun președinte.”

„Ceea ce este important acum este să nu avem ură unul pe altul, să fim un popor unit, să ne rugăm împreună pentru a fi o putere.”

Igor Dodon se află la cîrma Republicii Moldova din data de 23 decembrie 2016. Într-un mesaj adresat, astăzi, cetățenilor, șeful statului a declarat că îi transmite următorului președinte al Republicii Moldova o instituție prezidențială credibilă și puternică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.