VIDEO // Mesajul lui Igor Dodon după depunerea semnăturilor: Voi lupta pentru încă 4 ani de mandat prezidențial, ca să asigur buna funcționare a statului în aceste vremuri grêle

„Voi lupta pentru încă 4 ani de mandat prezidențial, ca să asigur buna funcționare a statului în  aceste vremuri grele în plan mondial, dar și regional, marcate de pandemie, secetă și probleme demografice. Voi lucra în cei patru ani și pentru a duce la bun sfârșit, cu responsabilitate, toate proiectele promise cetățenilor. Sunt sigur că Moldova este țara în care vrem să trăim! Împreună vom reuși!”.

Cu acest mesaj a venit Igor Dodon după depunerea semnăturilor la Comisia Electorală Centrală.

Potrivit informațiilor, grupul de inițiativă a candidatului a reușit să adune de la 800 până la 1000 de semnături din 24 de unități administrativ teritoriale de nivelul doi. Cele mai multe semnături au fost colectate în municipiul Chișinău – 4240, la Bălți – 1309, iar în Găgăuzia – 1770. În total, pentru candidatura lui Igor Dodon s-au adunat 25 mii de semnături.

Actualul președinte al țării va fi poziția a 4-a în buletinul de vot, după ce CEC va verifica și va valida documentele depuse.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.