VIDEO// Igor Dodon a participat la întâmpinarea ajutorului umanitar din România: Este un gest cu adevărat frățesc!

Prietenul la nevoie se cunoaște – este o vorbă care sună la fel în ambele părți ale Prutului, și în România și în Republica Moldova. Această declarație a fost făcută de președintele țării, Igor Dodon, la ceremonia de prezentare a ajutorului de la București.

Șeful statului a salutat oaspeții de peste Prut și le-a adus sincere mulțumiri pentru acest suport, acordat în perioada de pandemie.

„Sunt bucuros azi să particip la acest eveniment, extrem de important pentru relațiile dintre două state și este un gest cu adevărat frățesc din partea prietenilor, fraților, vecinelor noștri de peste Prut.

Prietenul la nevoie se cunoaște – este o vorbă care sună la fel în ambele părți ale Prutului, și în România și în Republica Moldova.

Vreau să salut aici doi membri ai guvernului român, să le mulțumesc personal și să transmit mulțumire dlui Iohannis. Ambele țări, ca și multe țări din lume, suntem într-o perioadă dificilă. Acest suport este cu atât mai important, când știm că nu este simplu la nimeni. Acest ajutor este unul din cele mai consistente ajutoare, din cele care au fost oferite Republicii Moldova.

Mă bucură că acest suport vine după 10 ani de parteneriat strategic, înainte de ziua  de mâine, Ziua Europei. Ce se întâmplă azi la Chișinău, se face istorie și este în spirit european. Sunteți bineveniți oricând aici, în Moldova”, a declarat președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.