Video // Grupul Boiler Show Năstase şi Machedon au explicat cum a demarat plecarea la Moscova

Grupul Boiler Show de pe Telegram aduce o nouă exclusivitate, în centrul căreia sunt Andrei Năstase și Alexandru Machedon, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

Asta după ce au apărut mai multe zvonuri că Năstase ar fi plecat la Moscova. Năstase şi Machedon au explicat cum au demarat evenimentele.

Năstase, Machedon, Marian și Botnaru ar fi părăsit ţara în 7 mai, curent. Ultimii doi, s-au întors peste câteva ore, iar Andrei și Alexandru, au mers la Suceava, pentru a se întâlni cu colegii din PNL.

După două zile, cei doi au mers la Viena, unde aveau o întrevedere cu primarul Mickael Ludwig, întâlnire despre care nu era la curent nici măcar primarul în cauză. Năstase a mers în calitate de turist la sediul ONU din Austria, unde s-a întâlnit cu Peter Lanski, unul dintre traducătorii de acolo, „care le-a arătat parchetul, lustrele și i-a servit cu cel mai gustos strudel din regiune”, scrie Boiler Show.

„Andrei Năstase a mers la un magazin Zara, pentru a-și procura două perechi de pantaloni, fiindcă nu mai încape în cei pe care îi are la momentul de față”, mai scrie canalul de pe telegram.

Cea mai importantă vizită, era însă programată pentru ziua de 9 mai, în hotelul „Grand”, unde Năstase l-a prezentat pe Machedon prietenilor să de la Moscova, în calitate de intermediar și reprezentantul opoziției moldovenești. Asta pentru că dacă Andrei Năstase va fi văzut de către vreun moldovean în aeroport, imaginea opoziției riscă să fie stricată.

După „iniţierea” lui Machedon, cei doi au decis să meargă să bea câte o bere, iar după Machedon i-a arătat lui Năstase cel mai cunoscut bordel din Viena.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.