Video//, consumau droguri într-un automobil

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au surprins în flagrant în cursul serii de ieri, 22 ianuarie, un grup de tineri în timp ce consumau droguri într-un automobil. Cazul s-a întâmplat în jurul orei 18:10, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați în serviciu la dirijarea traficului rutier la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului – Tudor Vladimirescu.

Astfel, un inspector de patrulare care se ocupa cu difluidizarea transportului, a observat un automobil de model Volkswagen în care se aflau mai mulți tineri, iar unul din ei în timpul mișcării automobilului în trafic a introdus în mână o seringă. Imediat inspectorii de patrulare au somat automobilul cu gestul legal de a se stopa, însă conducătorul auto a ignorat cerințele și a continuat deplasarea. Inspectorii de patrulare au reacționat promt, au solicitat ajutor și la alt echipaj INP, și au întreprins măsuri de stopare forțată.

În automobil se aflau 4 pasageri, iar pe banchetă erau mai multe seringi și pastile.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta cazul dat. Persoanele reținute ulterior au fost escortate la IP Rîșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea acestora.

Share this Post!

Related post

0 Comment