Video // Colaborarea inedită între Andra, Irina Rimes și Roman Burlaca

Andra a lansat ieri  un nou single în limba română, piesa „supereroi” a fost scrisă de Irina Rimes, nu este pentru prima dată când cele două artiste colaborează, iar videoclipul este în regia lui Roman Burlaca, transmite stiridinmoldova.md.

Videoclipul piesei „Supereroi” a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca o poveste de dragoste contemporană și, în același timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste, scrie infomusic.ro.

Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalistIlie Dumitrescu, cunoscut drept Toto. Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din Un pas în urma serafimilor” și „Hackerville”, este student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra.

„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, „Supereroi” când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.