VIDEO // Cel mai emoționant episod al emisiunii „Președintele Răspunde”

Șeful statului, Igor Dodon, a publicat un nou episod al emisiunii „Președintele Răspunde”, care pare a fi cel mai emoționant. Igor Dodon apare alături de fiul său, Nicușor, cu care joacă șah. Președintele a povestit despre realizările sale în cei 45 de ani de viață, dar și despre planuri de viitor.

„Primii 45 tot timpul e mai greu. Principalele obiective, pe care le-am trasat, le-am obținut. Am o familie frumoasă, băieți, care sunt mereu alături de mine, o soție foarte frumoasă. Prima doamnă din Republica Moldova cred că este cea mai frumoasă prima doamnă din lume, nu doar eu spun lucrul acesta și nu pentru că e soția mea.”, spune președintele.

Igor Dodon se arată mulțumit și de activitatea profesională, pe care o are: „Am reușit să ridic un partid politic de la 0%  la cel mai puternic partid din Republica Moldova.”

Președintele spune că a învățat multe lecții de viață, care l-au schimbat considerabil.

„Eu cred că m-am schimbat mult în ultimii patru-cinci ani, în mandatul de președinte. Eram mai dur, acum sunt mai echilibrat, și nu mă refer doar la politica externă, dar și în ceea ce ține de abordările mai multor procese, care se petrec în Moldova.”, a spus Igor Dodon.

La 45 de ani, președintele și-a trasat noi obiective atât pe plan profesional, cât și cel personal.

„Dacă vorbim de familie, mi-aș dori mult copiii să  aibă succese în învățătură. În domeniul politic, dacă mă voi ocupa cu politică în următorii cinci ani, eu cred că obiectivul de bază este oamenii să trăiască mai bine și asta se poate de făcut. Dacă va fi stabilitate, noi vom ieși din gaura, care s-a creat.

Mi-aș dori ca în următorii cinci ani să rezolvăm problema transnistreană și sper că la 50 de ani, când o să mai acord un interviu, poate în altă postură, vom vorbi deja despre o țară reunificată.”, a conchis Igor Dodon.

La începutul acestei săptămâni, în data de 18 februarie, Igor Dodon și-a sărbătorit ziua de naștere. Șeful statului a împlinit 45 de ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.