(VIDEO) Cavcaliuc, singur în platou: Sunt niște fricoși, nu merită să ajungă în Parlament

Președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, a fost singurul care s-a prezentat la dezbaterile de la TV8, după ce 3 concurenți electorali au refuzat să participe. Este vorba de reprezentanții Partidului „Șor”, contracandidații Iurie Muntean, de la Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic și Renato Usatîi.

Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook și a declarat: „Încă o dovadă a faptului că politicienii care vor să ajungă la guvernare sunt speriați. În istoria politicii Republicii Moldova NICIODATĂ nu s-a întâmplat ca, în prag de alegeri, niciun candidat să nu fi venit la dezbateri. Imaginați-vă ce frică vor trage când eu și Partidul PACE vom ajunge în Parlament”.

Renato Usatîi nu a comentat în niciun fel refuzul de a participa la dezbatere. Menționăm că liderul Blocului electoral care-i poartă numele evită pentru a 6-a oară să se prezinte la dezbateri electorale, unde este invitat și Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit ultimelor sondaje interne, Partidul Acasă Construim Europa se apropie de pragul electoral și are șanse vădite să acceadă în viitorul Parlament. Mai mult decât atât, experții politici consideră că PACE a devenit o amenințare electorală, fapt pentru care membrii PACE și Gheorghe Cavcaliuc sunt persecutați și intimidați.

Gheorghe Cavcaliuc a mai afirmat că va închide 30 de deputați și miniștri odată ce Partidul Acasă Construim Europa (PACE) va ajunge la guvernare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.