VIDEO // Cavcaliuc: „Poate o să vă pară stranie această inițiativă.” Detalii

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, îi invită pe Maia Sandu și pe prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, la o dezbatere publică în fața Parlamentului. Anunțul a fost facut astăzi, într-un briefing de presă. Cavcaliuc a propus să discute la această dezbatere despre strategia de securitate națională.

„Poate o să vă pară stranie această inițiativă dar eu cred că trebuie să ieșim din această campanie murdară și să atragem atenția asupra celor mai importante probleme cu care se confruntă Republica Moldova: siguranța națională și securitatea fiecărui cetățean”, a menționat liderul PACE.

Gheorghe Cavcaliuc mai spune că are bănuieli rezonabile să creadă că Aureliu Ciocoi ar fi complice în reținerea delegației PACE la Moscova și calvarul de după.

„Planează suspiciuni că Aureliu Ciocoi s-ar fi făcut complice la abuzurile în privința delegației partidului PACE la Moscova, neglijența în serviciu a MAE și Ambasadei R.Moldova de la Moscova, dar și falsurile tirajate despre noi în maas media și la CEC.”

Acesta a mai propus să discute la această dezbatere despre tensiunile din zona de Nistru, reforma armatei naționale, reforma Consiliului Suprem de Securitate, cazul răpirii judecătorului Ceaus și rețeaua de spionaj condusă de liderul unui partid politic din Republica Moldova.

Cavcaliuc a lansat invitația la dezbatere pentru joi, ora 17, în fața parlamentului Republicii Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.