Video // Cavcaliuc a reacționat la anunțul Procuraturii: Nu vă lăsați folosiți în ilegalități. Nu îndepliniți ordinele criminale

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție, după ce astăzi s-a făcut publică informația că Procuratura raionului Sângerei a înaintat CEC-ului un demers pentru a obține consimțământul de a-l aduce forțat în fața procurorilor în dosarul ”verde de briliant”.

Cavcaliuc spune că demersul procuraturii la CEC este o confirmare că se urmărește scoaterea lui din cursa electorală, cu orice preț.

„Prin acest demers ei au confirmat și ceea ce au încercat să țină în taină – ședința secretă, la care puneau la cale cum să îmi închidă gura. Iată o dovadă absolută că activismul meu politic îi deranjează pe cei care astăzi mai trag sforile. Lor le este frică, pe bună dreptate, că deja după 11 iulie vor înfunda pușcăria pentru toate fărădelegile comise”, a spus liderul PACE.

Totodată, Ghoerghe Cavcaliuc a anunțat când se va prezenta în fața procurorilor și a venit cu un mesaj către oponenții săi, dar și către procurori.

„Văd că vă este frică. Dar să știți că mai am foarte multe de spus. Cetățenii vor vedea adevărata voastră față, nu veți mai reuși să ascundeți ”afacerile” voastre pe seama statului și a cetățenilor și veți da socoteală pentru fiecare leu primit sub formă de mită sau furat de la oameni și de la stat.

Vin cu un îndemn și pentru procurori, care sunt folosiți acum pentru a mă indimida și a exercita presiuni asupra mea. Nu vă lăsați folosiți în ilegalități. Nu îndepliniți ordinele criminale.

Toate acțiunile procurorilor au fost contestate de către avocații noștri și instanța încă nu s-a pronunțat. Sau vă grăbiți pentru ca le ard călcâiele șefilor voștri? Și încetați să răspândiți minciuni că m-aș fi eschivat.

Voi veni la audieri, dar numai după 11 iulie. Vin cu un mesaj și față de susținătorii noștri și toți oamenii de bună credință. Noi vom rezista și vom face ordine în țară. Și îi vom băga la pușcările pe toți criminalii care parazitează pe seama statului și a cetățenilor”, a conchis Cavcaliuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.