Video // Blogger: Decizia PAS de a susține candidatura lui Greceanîi, criticată dur de internauți

Decizia PAS de a susține candidatura Zinaidei Greceanîi pentru funcția de președinte al Parlamentului este criticată dur de internauți. În opinia acestora, Maia Sandu pășește pe urmele PPCD-ului lui Iurie Roșca, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

«Mai există dubii sau au înțeles toți că Maia Sandu este Iurie Roșca în fustă, iar cuvântul dat de ea nu are nici o valoare. Priviți cum lidera PAS se jura că se va răzbuna pe călăii din 7 aprilie 2019, ca ieri să ne spună cu text deschis că decizia PAS este ca Zinaida Greceanîi să fie votată Președinte al Parlamentului», se conține într-o postare pe pagina lui Chirilov de pe Facebook.

Amintim că, ieri, Consiliul Politic Național al PAS a decis să cedeze candidatura șefei PSRM, Zinaida Grecenîi pentru funcția de speaker al Parlamentului și păstrează postul de prim-ministru pentru Maia Sandu. Decizia a fost luată fără a consulta PPDA-ul condus de Andrei Năstase, dar după ce Sandu și Năstase au mers la discuții cu Kozak, în pofida recomandărilor UE.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.