Vicepreședintele Platformei DA acuză PAS că sunt “noii aliați politici” ai socialiștilor

Fruntașii PPDA continuă să taxeze PAS-ul Maiei Sandu pentru faptul că nu dorește să demită Guvernul condus de Ion Chicu și să învestească un nou Executiv. Într-o postare pe Facebook, vicepreședintele Platforme DA, Igor Munteanu, acuză PAS că sunt “noii aliați politici” ai socialiștilor.

„Din păcate, nu am primit încă un răspuns onest și etic de la PAS în spiritul valorilor pe care le împărtășeam pe timpuri fără ezitare, cu excepția unor replici tăioase și malițioase, rostite probabil la fierbințeală și iritare, care nu sunt o călăuză potrivită politicienilor europeni”, scrie Igor Munteanu. „Ignorând guvernul Platformei DA, unii politicieni ucid proiectul blocului ACUM”, mai spune Munteanu.

Amintim că luni, 15 iunie, a avut o nouă rundă de discuții între PAS și Platforma DA, privind demisia actualului Guvern și instalarea unui nou Executiv. La reuniunea confirmată de Maia Sandu exponenții PAS au refuzat să demită Guvernul Chicu și să participe la învestirea unui nou Executiv.

„Am căzut de acord cu cei din Platforma DA că nu putem demite acest Guvern fără a avea siguranța că votăm altul”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.