Vicepreşedintele Partidului Popular Românesc: Marele bărbat al neamului și redutabil boxer Octavian Țâcu a găsit de cuviință să-și facă intrarea în campania electorală pentru prezidențiale atacând-o pe Maia Sandu, pentru că … e femeie

Declaraţia sexistă a liderului PUN, Octavian Ţîcu, despre Maia Sandu, a pus pe jar comunitatea unionistă din Republica Moldova. Vicepreşedintele Partidului Popular Românesc, Tatiana Potîng, consideră că declaraţia lui Ţîcu este josnică.

„Marele bărbat al neamului și redutabil boxer Octavian Țâcu a găsit de cuviință să-și facă intrarea în campania electorală pentru prezidențiale atacând-o pe Maia Sandu, pentru că … e femeie. Desigur, competiția politică implică dispute și contradicții, numai că declarațiile lui Octavian Țâcu sunt niște ieșiri josnice”, a scris Tatiana Potîng, într-o postare pe Facebook.

Tatiana Potîng îi reaminteşte lui Octavian Ţîcu că a ajuns în Parlament pe listele blocului condus de Maia Sandu

„Bărbatul boxer Octavian Țâcu nu s-a sinchisit să fie propulsat deputat pe listele blocului condus de această femeie! Era cumva mai bărbată Maia Sandu atunci? sau poate societatea era mai pregătită atunci să-l accepte pe Octavian Țăcu pe liste în spatele Maiei Sandu, că de capul său, pe circumscripție n-a acumulat suficiente voturi!? Probabil este foarte disperat bărbatul Octavian Țâcu, dacă a ajuns să-și facă notorietate prin asemenea declarații nedemne și rușinoase la adresa femeilor politicieni!”, conchide Tatiana Potîng.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.