Veteranii războiului de pe Nistru recunosc doar un singur Guvern, cel legal, al premierului Pavel Filip

Veteranii Ministerului Afacerilor Interne și Asociația veteranilor războiului de pe Nistru recunosc doar un singur Guvern, cel legal, al premierului Pavel Filip. Membrii Asociaţiei condamnă acțiunile de trădare ale lui Igor Dodon și spun că nu-l recunosc drept președinte al țării, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

„Dodon Igor a dovedit în mai multe rânduri lipsă de respect față de combatanții de pe Nistru, inclusiv prin faptul că a mers cu flori la monumentele separatiștilor. Doar un trădător ca Dodon poate cinsti separatiștii, în timp ce întoarce spatele celor care s-au jertfit pentru țară și neamul”, a declarat VASILE IACUBOV, președintele Asociației Veteranilor.

În cadrul unei conferințe de presă, veteranii au spus că nu au luptat în zadar pentru independența statului și că nu-și doresc federalizarea țării. Ei au condamnat acţiunile lui Igor Dodon. Totodată, veteranii de război au făcut un apel la camarazii lor să iasă miercuri, 12 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale pentru ceea ce ei au numit o consolidare republicană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.