Vasile Tarlev: Redeschidem școlile închise și revitalizăm Moldova

Cu ocazia deschiderii unei noi filiale a Partidului „Viitorul Moldovei”, liderul formațiunii, Vasile Tarlev, a vizitat locuitorii raionului Râșcani. În cadrul acestei vizite, Tarlev a constatat că oamenii sunt profund dezamăgiți de situația actuală din țară și de guvernarea care a acumulat datorii de miliarde, a permis ca inflația să atingă cote-record și a agravat problema migrației.

„Am discutat despre soluții concrete pentru a revigora economia, agricultura, sănătatea și educația. Vrem să redeschidem școlile închise fără motiv și să creăm condiții de viață mai bune și mai atractive pentru cetățeni. Avem experiența și resursele necesare pentru a realiza toate acestea,” a declarat Tarlev.

Tarlev a subliniat importanța unirii eforturilor pentru a construi o echipă eficientă dedicată oamenilor din Moldova. „Problemele și realizările fiecăruia sunt și ale noastre,” a adăugat liderul „Viitorul Moldovei”.

Noua filială din Râșcani reprezintă un pas important pentru partid în consolidarea prezenței sale la nivel local și în oferirea de soluții concrete pentru cetățeni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.