Un preot din Cantemir și-a violat fiica minoră, lăsând-o gravidă

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore. Acesta a fost luat sub strajă chiar din sala de judecată, transmite stiridinmoldova.md.

Procurorii au demonstrat că, în intervalul lunilor ianuarie-august 2016, inculpatul de 40 de ani, care activa în calitate de preot, a abuzat-o sexual, în repetate rânduri, pe fiica concubinei sale, în vârstă de 13 ani, care se afla la întreţinerea sa, notează AGORA.md

Totul s-a întâmplat la domiciliul acestora, în timp ce concubina pleca de acasă cu treburi. Adevărul a ieşit la iveală doar atunci când copila intrase deja în perioada prenatală, iar semnele gravidităţii nu mai puteau fi ascunse.

Pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a abandonat preoţia, plecând la Chişinău, cu tot cu concubină şi minoră. Aici, inculpatul s-a angajat în calitate de taximetrist, iar concubina, chiar de aflase despre abuzurile bărbatului, a încercat să ascundă adevărul, timp în care fiica acesteia născuse un copil de la concubin.

Organele de drept au fost sesizate de către medicii care au primit naşterea, pe acest caz fiind iniţiată o cauză penală.

Sentinţa este cu drept de atac.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.