Un nou scandal legat de un candidat PAS la parlamentare! Timpul.md: Valentina Manic, acuzată de CORUPȚIE și fals în acte

Faceți cunoștință cu Valentina Manic, nr.18 pe lista PAS la Parlamentarele din 11 iulie 2021, persoană acuzat de fals în înscrisuri oficiale. Se pare că scandalurile privind candidații PAS se țin lanț, iar anticorupția promovată public e mână în mână cu corupția oamenilor din lista galbenă.

Putem aminti de scandalul marijuana cu Nata Albot în prim plan, Andrei Spînu secretarul offshore(moldovenism primitiv), Natalia Davidovici, agent de influență al Rusiei, Mihail Popșoi, născut în Rusia, promovează moldovenismul statalist, iar acum doamna Valentina Manic acuzată de fals în înscrisuri oficiale. Fără corupție, dar nu și la oamenii noștri, cam așa arată viitorul guvern al Republicii Moldova.

În anul 2015 doamna Manic a candidat la parlamentare și deținea funcția de șef al Direcției Finanțe a Consiliului raional Hâncești. Ea este acuzată că ar fi încercat să modifice ilegal informațiile din proiectul bugetului raionului Hâncești. Cel puțin asta demonstrează actele oficiale din arhiva Consiliului raional.

Potrivit unui denunț al secretarului-interimar al Consiliului raional, Igor Botnaru, Manic ar fi insistat să modifice în mod fraudulos datele din anexa nr.2 a proiectului bugetului, în condițiile în care documentul fusese deja aprobat de consilieri. Tentativa de a falsifica actele publice ar fi avut loc pe data de 26 martie 2015.

Sursa: timpul.md

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.