Un nou SCANDAL legat de candidații PAS: Un fost apropiat al lui Plahotniuc a dezvăluit cum a ajuns în Parlament Lilian Carp (VIDEO)

Integritatea încă a unui candidat PAS este pusă la dubii. De această dată vorbim despre actualul deputat, Lilian Carp, care se află pe locul 10 în lista PAS. La alegerile parlamentare din 2019, acesta ar fi renunțat să candideze pe circumscripția din localitatea sa de baștină, Strășeni, în favoarea democratului și fostului premier Pavel Filip. Dezvăluirile au fost făcute de către deputatul Eugeniu Nichiforciuc la N4.

„Pavel Filip a fost candidat pe circumscripția Strășeni. Mai era și mai este așa un deputat, Lilian Carp, care este strășănean. Nu v-ați pus întrebarea de ce Lilian Carp brusc a candidat la Criuleni, unde e raionul lui de baștină? PDM a făcut sondaje în fiecare circumscripție pentru a afla cu care persoană să meargă. În cazul lui Pavel Filip el oricum era obligat să meargă pe circumscripția lui căci e premier și trebuie să aducă un mandat partidului. Sondajele au arătat că Lilian carp îl depășește pe Pavel Filip la aceste alegeri. Atunci se spune că Pavel Filip a făcut o ofertă generoasă dlui Carp ca acesta, cu riscul propriei cariere, să candideze la Criuleni și să elibereze lui Pavel Filip drumul spre victorie. Pot să presupun cât de valoroasă a fost oferta. Mai mult, i-au dat garanții lui Carp că PDM din Criuleni îl va susține și îl va ajuta în alegeri”, a declarat Nichiforciuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.