Un grup de specialiști din Chișinău vor merge pentru instruiri la Clinica veterinară municipală din orașul Kiev, a spus Ceban

Un grup de specialiști din Chișinău vor merge în luna ianuarie pentru instruiri la Clinica veterinară municipală din orașul Kiev, Ucraina, transmite stiridinmoldova.md.

În zilele următoare în acest sens Primăria va trimite o solicitare în adresa primarului orașului Kiev, Vitali Kliciko.

Specialiștii din cadrul Clinicii veterinare municipale din orașul Kiev, Ucraina, împreună cu reprezentanții Centrului de sterilizare a câinilor maidanezi din Chișinău, au realizat acțiuni comune de prindere a animalelor fără stăpân din capitală și sterilizarea acestora.

Acțiunea are ca scop instruirea angajaților serviciilor municipale de profil, în sensul utilizării practicilor umane de prindere a animalelor fără stăpân, precum și sterilizarea lor.

Schimbul de experiență între medicii veterinari și specialiștii hingheri din Chișinău și Kiev, va continua.

În zilele următoare vom trimite o solicitare în adresa primarului orașului Kiev, Vitali Kliciko, cu rugămintea ca în luna ianuarie 2020, un grup de specialiști din Chișinău sa meargă pentru instruiri la Clinica veterinară municipală din orașul Kiev, Ucraina.

Ne propunem soluționarea cât mai urgentă a problemei câinilor maidanezi în Chișinău, deoarece mulți ani acest subiect a fost neglijat de autorități.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.