Un expert economic se declară șocat de atacurile suburbane, declanșate împotriva sa de către mai mulți simpatizanți ai Maia Sandu

Cunoscutul expert economic Gheorghe Costandachi se declară șocat de atacurile suburbane, declanșate împotriva sa de către mai mulți simpatizanți ai liderei PAS, Maia Sandu. Valul de injurii vine după remarcile critice ale acestuia despre colajul scandalos, în care Sandu apare în postura de Vlad Țepeș.

“Asta-i democrație în ascensiune, tovarăși ai noului curent politic, cei dintre care vor să ne conducă. Îmi amintește gloata de după revoluția socialistă din octombrie 1917, când toți nespălații și boschetarii, analfabeții au devenit miniștri, deputați, sifiliticii și prostituatele au fost numiți directori de spitale și fabrici, și toți aceștia s-au făcut mari demnitari/oameni de stat”, a scris Constandachi, într-o postare pe Facebook.

Acesta mai spune că nu s-a confruntat niciodată cu o campanie de denigrare de o anvergură atât de mare.

„Vă asigur, cât am criticat toate guvernările, toate partidele politice și politicienii care erau corupți și hoți, din 1991 până acum, dar cu așa metode de combatere a vocilor civice, nimeni absolut nu a venit. Astea-s metodele folosite doar de noile curente politice de pe plaiul mioritic», mai scrie Costandachi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.