Un deputat PPDA spune că lidera PAS este o manipulatoare, care isterizează societatea

Deputatul PPDA, Inga Grigoriu, o acuză pe Maia Sandu că își asumă meritul pentru ajutorul din partea României. Într-o postare pe Facebook, Grigoriu spune că lidera PAS este o manipulatoare, care isterizează societatea.

“Constat cu regret că unii nu au rezistat acestei tentații – de a manipula opinia publică. Că au prins la curaj în folosirea din gros a populismului, isterizarea societății și utilizarea acelorași instrumente ca și precedenții, cât și a actualilor”, a scris Grigoriu, făcând referite la postarea Maiei Sandu despre discuția cu Ludovic Orban.

Deputatul PPDA se arată indignat de faptul că Sandu încearcă să convingă societatea că anume datorită ei România a venit în ajutor Republicii Moldova.

“Dar cel mai trist este să prezinți, din nume propriu, o decizie a celui mai important partener de dezvoltare al R. Moldova, de parcă acțiunile sau inAcțiunile anterioare s-ar fi uitat. Ni se crează tuturor o impresie, de parcă cineva de la Chișinău poate da indicații unui stat membru al Uniunii Europene”, a comentat Grigoriu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.