Un deputat a făcut un TOP al celor mai mari minciuni spune vreodată de Maia Sandu

Maia Sandu a devenit celebră datorită talentului său de a minți. Despre aceasta scrie deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, pe pagina sa de Facebook. Socialistul a publicat șase cele mai mari minciuni ale lideri PAS.  

1.  A fost prinsă cu minciuna, când a declarat că nu a votat pentru concesionarea Aeroportului în 2013.

2.  A fost deconspirată, când a spus că nu a participat la procesul de vot pentru alocarea celor 5,4 miliarde de lei pentru băncile lui Șor. Apropo, Parlamentul european a condamnat acel vot.

3.  Ea fost prinsă cu minciuna, când a negat că a zburat cu avionul lui Șor. Există documente care demonstrează acest fapt.

4.  S-a aflat și despre faptul că ea a fost finanțată de Șor. Înregistrările audio a discuției dintre Igor Grosu și oamenii lui Șor circulă pe internet, dar există și declarațiile lui Șor.

5.  Din nou a fost prinsă, când a declarat că nu s-a întâlnit cu Rothschild și nu a discutat cu el despre transmiterea aeroportului. S-a întâlnit. La sediul SUA. A recunoscut Brânzan, ministrul ei.

6.  Acum a fost prinsă că susține ideea de a vinde pământul moldovenesc străinilor. Maia Grigorievna a lăudat „Cartea albă” a Asociației investitorilor străini, unde se vorbește clar despre vânzarea pământurilor cetățenilor străini. Acum se jură că nu e așa”, a scris Țîrdea.

Totodată, deputatul PSRM a amintit că ideea închiderii școlilor din Republicată Moldova a fost susținută de reprezentanții Băncii Mondiale, ale căreio angajat a fost și Maia Sandu. Aceasta a început realizarea planului atunci când a devenit ministru al educației. 

“Aceste instituții promovează și ideea de a vinde pământurile străinilor”, a conchis Țîrdea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.