Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut în flagrant în timp ce plasa droguri în ascunzișuri

Un bărbat în vârstă de 32 de ani originar r. Hâncești, a fost reținut în flagrant delict de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu procurorul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Botanica, în timp ce plasa droguri în ascunzișuri pentru ulterioara realizare.

Forțele de ordine au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea criminală a bărbatului iar în urma acțiunilor desfășurate, la fața locului, au depistat în ascunzișul împrovizat pachețelele de tip zip-lok în care se afla masa cristalină (PVP), ulterior acesta a mai predat benevol 11 pachețele învelite în bandă adezivă în care tot se aflau droguri. 

În rezultatul percheziției autorizate în automobilul cu care se deplasa bărbatul au fost depistate încă 37 de pachete de diferite dimensiuni în care se aflau droguri de tip PVP, care ulterior erau realizate consumatorilor. Astfel în total fiind depistată și ridicată o cantitate de aproximativ 78 gr., valoarea căreia pe piața tenebră constituie 63 00 lei.   

Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a recunoscut că realiza drogurile prin intermediul aplicației Telegram.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, iar  conform legislației penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.