Un bărbat de 37 de ani condamnat pentru violul unei minore de 9 ani

Un bărbat, anunțat în căutare, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru violul unei minore în vârstă de 9 ani. Procurorii susțin că inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția iar odată cu reținerea acestuia va fi plasat în arest preventiv. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

Procuratura Generală a Republicii Moldova a anunțat că un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost recunoscut vinovat și condamnat pentru violul unei minore în vârstă de 9 ani.

El a fost condamnat la 14 ani de închisoare, cu executare într-un penitenciar de tip închis.

„În februarie 2020, inculpatul, aflându-se în ospeție la cumetrii săi, după consumul băuturilor alcoolice, a rămas la ei să înnopteze. Pe timp de noapte, având scopul de a-și satisface pofta sexuală cu fiica minoră a acestora în vârstă de 9 ani, a întreținut cu copila un raport sexual. Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat, invocând că doar a înnoptat la gazde, fără a comite vreo ilegalitate”, a comunicat Procuratura.

Potrivit instituției, bărbatul condamnat încă nu a fost reținut. Acesta a fost anunțat în căutare. Odată cu reținerea acestuia va fi plasat în arest preventiv.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

sursa

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.