Un bărbat de 36 de ani se află în comă după un accident cu un cvadrociclu

Accident cu multe semne de întrebare în satul Brăviceni din raionul Orhei. Doi bărbați s-ar fi tamponat cu un ATV într-un automobil parcat.

Totul a avut loc în noaptea de 30 septembrie, în jurul orei 02.00. La adresa redacției noastre s-au adresat rudele unuia dintre bărbații ce se aflau pe acel cvadrociclu. Acesta are vârsta de 32 de ani, iar în prezent se află în stare extrem de gravă la spital, fiind în comă.

Familia victimei susține că tânărul se afla pe ATV ca pasager, vehiculul fiind condus de un bărbat de 36 de ani, care a scăpat nevătămat. Acesta însă, pentru a scăpa basma curată, ar da vina pe pasager, și ar fi declarat oamenilor legii că nu el se afla la ghidon. Mai mult, familia acestuia, având bani și relații, susțin rudele celui rănit, ar fi șters înregistrările de pe camerele video din sat, unde a fost surprins cine era la ghidon.

Prin urmare, apropiații tânărului aflat în comă își fac griji că acest caz ar putea fi mușamalizat, iar toată vina ar putea fi pusă pe umerii tânărului ce se zbate între viață și moarte. Prin urmare, familia victimei vine cu o rugăminte către sătenii care au fost martori la toate cele întâmplate și dețin imagini video, să le ofere pentru a putea demonstra cine era cu adevărat la ghidon și cine se face vinovat de accident.

sursa

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.