Ultima oră! Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, și-a anunțat demisia

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, și-a anunțat demisia. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Guvernului, după ce premierul Ion Chicu l-a convocat pe Furtună într-o ședință.


Nicolae Furtună a raportat starea de lucruri din cadrul ANSP privind proiectele demarate și care necesită a fi continuate, dar și problemele stringente cu care se confruntă. S-a mai discutat și despre evoluția situației epidemiologice în țară, despre stocul de echipament disponibil și capacitățile sistemului medical de a face față pandemiei.


Amintim că președintele țării, Igor Dodon, i-a cerut demisia șefului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, după declarațiile scandaloase pe care le-a făcut acesta.


„Nu am obiecții față de activitatea domnului Furtună, știu că a muncit din greu în această perioadă pandemică foarte complicată, dar declarația complet inadecvată pe care a făcut-o îi afectează grav credibilitatea pentru activitatea sa de mai departe. Consider că după această afirmație nu mai are calitatea morală să ocupe funcția de director ANSP și trebuie să demisioneze”, a declarat șeful statului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.