Trupa Parov Stelar o au alături pe vocalista Elena Karafizi

Elena Karafizi, o interpretă din Moldova, este noua solistă a Parov Stelar. Anunțul a fost făcut ieri pe pagina oficială a trupei, transmite stiridinmoldova.md.

„Vocalista noastră, Cleo Panther, ne-a informat că din cauza mai multor lucruri personale, nu va mai cânta în formația Parov Stelar. Dorim să-i mulțumim foarte mult pentru contribuția în ultimii 8 ani și să îi urăm succes în viitor.

Suntem extrem de mândri și fericiți să o întâmpinăm pe Elena Karafizi, în calitate de vocalistă a formației Parov Stelar Band. Elena vine de la Chișinău, Moldova. Elena are o chimie foarte specială cu noi toți, ceea ce va face spectacole live în 2019 și mai frumoase!”, scrie Jan Kohlrusch.

Marcus Fuereder, mai cunoscut sub numele de scenă Parov Stelar, este unul dintre cei mai de succes artiști din Austria. El este numit fondatorul „Electro Swing”, iar formația sa, Parov Stelar, este solicitată în toată lumea. Muzica sa este utilizată drept coloană sonoră pentru numeroase filme, emisiuni TV și anunțuri.

Trupa Parov Stelar a cântat la peste 1000 de spectacole live în întreaga lume. Ei au cântat la multe festivaluri majore precum Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop și multe altele.

Parov Stelar a câștigat 7 premii muzicale austriece Amadeus: Electronic / Dance (2012, 2013, 2015 și 2016), Albumul anului pentru The Princess (2013), Best Live Act (2013 și 2014). Truoa este poziționată în topurile electronice americane și canadiene iTunes.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.