Troleibuzele din Chișinău vor fi monitorizate online

Toate troleibuzele din Chișinău vor fi monitorizate în regim online.
Softul necesar a fost deja elaborat, iar în unităţile de transport au fost instalate dispozitive GPS. Anunţul a fost făcut de directorul Regiei Transport Electric Chişinău, Dorin Ciornîistiridinmoldova.md.

Autoritățile municipale intenționează să lanseze în cel mult două săptămâni o aplicație care va permite monitorizarea online a troleibuzelor.

Directorul general al Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, a declarat după ședința serviciilor Primăriei Chișinău că softul este în proces de testare și va putea fi descărcat gratuit.

”În toate cele 350 de troleibuze, conform contractului, sunt instalate dispozitive de monitorizare. Este pregătit deja și softul. Pasagerii vor putea vizualiza în regim real amplasarea troleibuzelor. Investiții majore nu au fost făcute în acest sens”, a declarat directorul RTEC, Dorin Ciornîi.

În cea de-a doua etapă a proiectului, în stațiile de troleibuze ar urma să fie instalate monitoare care vor indica timpul de așteptare a mijloacelor de transport în comun. Acest lucru se va întâmpla însă, cel mai probabil, în anul viitor, a precizat Dorin Ciornîi. 

Read more: https://sputnik.md/society/20191126/28334468/Circulatia-troleibuzelor-din-Chisinau-va-putea-fi-monitorizata-online.html

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.