Tot mai mulţi membri şi fruntași ai PPDA părăsesc formaţiunea, condusă de Andrei Năstase

Tot mai mulţi membri şi fruntași ai PPDA părăsesc formaţiunea, condusă de Andrei Năstase, finul fugarului penal Victor Ţopa. De această dată, 21 de persoane din organizaţia teritorială Fălești s-au retras din partid, potrivit portalului actual.md. Aceştia acuză conducerea formațiunii că are un comportament batjocoritor față de membrii și activiștii din teritoriu şi că ia deciziile arbitrar, fără a-i consulta. Cei din conducerea partidului încearcă să ascundă faptul că rămân fără membri şi se contrazic în declaraţii, transmite stiridinmoldova.com cu referire la publika.md.

În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost întrebat despre aceste plecări:

– „Este un fals”, a spus Năstase.

Peste câteva secunde, finului oligarhului Ţopa totuşi a recunoscut că a mai pierdut câţiva membri de partid .

„Ieşiri publice a unor oameni care şi-au demonstrat lipsa de caracter şi lipsa de principii specifice”.

Şi declaraţiile secretarului general al PPDA, Chiril Moțpan, sunt neclare. Pe de o parte, acesta spune că informaţia este un fals, pe de altă parte, confirmă că mai mulţi membri de partid din Făleşti au părăsit recent formaţiunea.

„Câteva persoane într-adevăr nu s-au regăsit în cadrul partidului Demnitate şi Adevăr şi au hotărât să plece, să se retragă”.

Recent, o situație similară a avut loc la Soroca, unde 13 membri ai biroului organizației teritoriale din raion au părăsit PPDA. În declaraţia semnată de aceştia, se spune că nu mai suportă umilinţa la care au fost supuşi de conducerea partidului, fără a dezvălui exact despre ce este vorba. Presa scrie că nemulţumiri în rândul membrilor formaţiunii conduse de fostul procuror în perioada regimului comunist, Andrei Năstase, sunt şi în alte raioane.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.