Tot mai multă dezamăgire la electoratul de dreapta din Moldova, motiv pentru care un fost consilier al președintelui Mircea Snegur își crează propriul partid

Pretendentul la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Constantin Oboroc, care nu a reușit să adune numărul necesar de semnături pentru a fi înregistrat în cursă, se pare că, se pregătește să lanseze un nou partid politic, sub conducerea sa, informează TRIBUNA.

Astfel, într-o postare pe o rețea de socializare, conducătorul grupului de inițiativă al lui Constantin Oboroc pentru prezidențiale, Dina Diaconu a scris că, după cum a promis, s-a apucat serios de lucru – să identifice echipe în teritoriu, din sutele de persoane, care au telefonat în luna septembrie la biroul lui Oboroc, întru susținerea candidaturii lui.

„Toți, care au telefonat sau ne-au vizitat, au făcut-o din propria inițiativă și din toată inima. Dar și mulți din semnatari din teritoriu, din raioane, ori îl cunoșteau pe Dl C. Oboroc, ori îi împărtășesc ideile. Deci, toți acești oameni trebuie să devină echipe – nuclee a viitoarei formațiuni politice. Până aici totul e bine și mă descurc. Dar, iată să identificăm echipe în afara țării, mie îmi vine mai greu și vreau să vă rog pe voi, colegii – membrii grupului nostru să vă implicați”, a scris Diaconu, enumerând mai multe persoane, dar și venind cu un îndemn: „vă rog să identificați echipe în localitățile sau regiunile, în care vă aflați peste hotarele țării, și până în data de 20 octombrie 2020 să avem informație despre primele nuclee de peste hotare, care vor adera la viitoarea formațiune politică”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.