Ştirea despre starea sănătății a liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„În legătură cu MINCIUNILE promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal, legate de posibile probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, fac precizarea că sunt FALSURI, așa cum este tot conținutul promovat de acest instrument de propagandă. Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, dar și pe cei care stau în spatele lor și să-i anunț că domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară”, a scris Vitalie Gămurari, într-o postare pe Facebook.

Gămurari le-a cerut propagandiştilor de la Jurnal să dezmintă minciunile publicate, iar celor care au preluat informațiile false să verifice sursa acestora.

„Pentru politicienii din opoziție și propagandiștii lor: atenție, consumul exagerat de fructe de mare poate crește nivelul mercurului și afecta starea psihică”, a mai scris, ironic, Gămurari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.