Stan Lipcanu este nemulțumit de faptul că Domnica Manole, care are un venit lunar de 66 de mii de lei a primit de la stat o indemnizație de 11 mii de lei

Editorialistul de ziarul Săptămâna Stan Lipcanu se arată indignat de faptul că președintele Curții Constituționale, Domnica Manole, care are un venit lunar de 66 de mii de lei, a primit de la stat o indemnizație de 11 mii de lei.

“Ceea ce nu încape în limitele normalului este următoare frază ruptă din aceiași declarație la ANI. Deci, pe lîngă salariul de bază și pensie (vorbim de cele 66), Domnica Manole indică și o îndemnizație de la Casa Națională de Asigurări Sociale în sumă de 11 674 de lei. Să încasezi 66 de mii lunar și să ceri de la CNAS 11 mii de lei ajutoare umanitare, haideți doar să strîmbăm din nas pentru că decizia asta este irevocabilă ca și toate deciziile Curții Constituționale”, scrie Lipcanu.
Editorialistul a atras atenția că Domnica Manole, pe lângă venituri mari de la stat, are și o avere impunătoare.
“Manole indică și un teren de pămînt, o construcție de 18 metri pătrați, un garaj, un apartament și două automobile. Totodată, președinta CCM, notează în declarația sa o cotă parte în trei întreprinderi de unde ridică mici salarii, una fiind farmaceutică. Ăștea cu farmaciile, de cînd cu ciuma, o duc binișor”, spune Lipcanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.