Șor urmează să fie extrădat odată ce autoritățile vor pronunța o decizie definitivă

Ilan Șor va sta la închisoare, în Republica Moldova ori în Israel. Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul unei emisiuni la Accent TV, că a discutat personal cu omologul său israelian și premierul Beniamin Netanyahu despre extrădarea lui Ilan Șor.

Potrivit șefului statului, autoritățile din Israel au declarat că odată ce va fi pronunțată o decizie definitivă în privința lui Șor sunt două căi: ori acesta va fi extrădat sau își va ispăși pedeapsa într-o pușcărie din Israel. 

Președintele a declarat că imediat ce va fi pronunțată o decizie definitivă în cazul Șor, aceasta va fi transmisă autrităților din Israel cu cererea ca acesta să fie extrădat în Moldova.

Ședință de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul va avea loc în data de 22 mai. Șor a fost condamnat de prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru acte de corupție în proporție deosebit de mari.

Acum o zi, Procurorul General a anunțat că în privința lui Șor urmează să fie înaintat un nou cap de acuzare în dosarul fraudei bancare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.