SONDAJ// Chișinău rămâne fidel primarului său: Ion Ceban pe primul loc în preferințele locuitorilor

Potrivit unui sondaj recent efectuat de Intellect Group în perioada 25 august – 5 septembrie 2023, în municipiul Chișinău, rezultatele arată că majoritatea respondenților (65%) îl consideră pe Ion Ceban ca fiind favoritul pentru a-și păstra funcția de primar, în timp ce doar 6,6% îl aleg pe candidatul alternativ, Carp.

Un aspect interesant al acestui sondaj este numărul semnificativ de respondenți care rămân nesiguri cu privire la preferințele lor electorale. Această incertitudine reflectă o competiție aprigă și schimbări posibile în preferințele electoratului înainte de alegeri.

De asemenea, se remarcă faptul că majoritatea respondenților, fie direct, fie indirect, sprijină actualul primar, Ion Ceban, văzând victoria lui ca fiind cea mai probabilă. În contrast, un număr semnificativ dintre susținătorii lui Carp exprimă îndoieli cu privire la șansele acestuia de a câștiga alegerile.

Acest sondaj oferă o imagine intrigantă a perspectivei electorale în Chișinău și arată că rezultatele alegerilor ar putea fi în continuare influențate de schimbări în preferințele electoratului înainte de scrutin. Numărul total de respondenți a fost de 864 de persoane cu drept de vot, iar rezultatele complete ale sondajului pot fi consultate aici.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.