SONDAJ// Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va asigura un rezultat pozitiv la alegerile anticipate și poate chiar vor obține o majoritate în Parlament

Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va asigura un rezultat pozitiv la alegerile anticipate și poate chiar vor obține o majoritate în Parlament. De această părere sunt experții care au participat la cercetarea sociologică Rating Politic mai 2021, realizată de Intellect Group.

Astfel, 78,5% dintre experți au spus că Blocul va mobiliza la maxim electoratul de stânga, 6 la sută sunt convinși că Blocul va avea o majoritate în viitorul Parlament și doar 15% dintre experți sunt sceptici că socialiștii și comuniștii vor obține un rezultat bun la scrutin.

În cadrul cercetării sociologice au fost implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Experții invitați de compania Intellect Group sunt specialiști în sociologie, politologie, drept, relații internaționale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.