Șofer documentat în timp ce transporta în condiții insalubre carne de bovină

În această dimineață în jurul orei 5:00, inspectorii de patrulare fiind implicaţi la asigurarea climatului de siguranță a circulației rutiere la intersecția străzilor Varlaam cu Tighina, au stopat un automobil de model „Citroen”, în timp ce transporta în condiții insalubre carne de bovină.

În urma verificării, ofiţerii #INP au depistat în automobil 9 carcase de carne de bovină. Șoferul în vârstă de 32 ani a recunoscut că, chiar dacă nu deține actele de calitate și proveniență, acesta intenționa să comercializeze carnea în Piața Centrală din capitală.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transporturea mărfilor fără dovada originii şi a provenienţei lor, bărbatul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

În contextul că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spaţii improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.